Annie GUO: CEO van Silkpay neemt als spreker deel aan Money 20/20 in Bangkok

 

Money 20/20 Azië wordt dit jaar gehouden in het Queen Sirikit National Convention Center in Bangkok van 23 tot 25 april. Als spreker op dit evenement zal de oprichter van Silkpay - Annie GUO betaaloplossingen presenteren en haar reis als ondernemer in Fintech beschrijven.

Over Money 20/20

Money20/20 is een reeks grootschalige conferenties in de internationale financieel-technologische (Fintech) industrie, gericht op innovaties in betalingen, financiële diensten en financiële technologie. Deze conferentie trekt gewoonlijk vertegenwoordigers aan van banken, betaalbedrijven, techbedrijven, investeerders, fintech-startups en andere industrieën.

Deze conferentie biedt typisch een reeks lezingen en groepsdiscussies over de laatste fintech-trends, marktinzichten en innovatieve oplossingen. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om te netwerken met leiders uit de industrie en collega's. Tegelijkertijd zullen veel bedrijven ook hun nieuwste producten en diensten tentoonstellen op deze conferentie. Daarom wordt Money 20/20 beschouwd als een van de meest invloedrijke evenementen in de fintech-ruimte, met vaak grote samenwerkingen en aankondigingen tijdens deze periode.

Money 20/20 Asia 2024

Azië, dat thuisbasis is van meer dan 300 bedrijven in diverse velden zoals betalingsverwerking, e-wallets, verzekeringen, leningen en cyberbeveiliging, groeit in belang in de Fintech-sector. Dit jaar zullen de discussies zich richten op sleutelthema's zoals 'Integratie' en 'Virtualisatie', die de significante trends in de industrie weerspiegelen.

In de dynamische wereld van financiële technologie tonen weinig evenementen de essentie van innovatie en samenwerking zoals Money20/20 Asia. Met de nadering van de editie 2024, wat zal Annie GUO ons brengen?

Een combinatie van inzicht en inspiratie

Op Money20/20 Asia is Annie GUO klaar om een sessie te leveren die belooft een mengeling te zijn van inzichtelijke industriekennis en persoonlijke reis. Deelnemers kunnen uitkijken naar het leren over de betaaloplossingen die Silkpay biedt, cruciaal voor handelaren om transacties te verwerken. Verwacht wordt dat haar praatje zal ingaan op de ontwikkeling van deze technologieën, samen met de trends in de toekomst van betalingen.

Vrouwen Empoweren in Fintech

Als succesvolle vrouw in de industrie zal het verhaal van Annie GUO ook het belang van genderdiversiteit in Fintech tonen. Haar succes dient als inspiratie, meer vrouwen aanmoedigend om carrières in technologie en ondernemerschap na te streven.

Met de komst van Money20/20 Asia 2024, laten we gewoon uitkijken naar dit evenement vol kennis, innovatie en netwerkmogelijkheden samen.

Bron

https://asia.money2020.com

Photo by Andreas Brücker on Unsplash

Over de auteur: Silkpay

Silkpay, gevestigd in Parijs, biedt omnichannel en veilige betalingsoplossingen om fysieke winkels en e-commerce in Europa te helpen meer dan 30 van 's werelds meest populaire betaalmethoden te accepteren: Visa, Mastercard, CB, UnionPay, Alipay+, WeChat Pay en Azië- Pacific's belangrijkste e-wallets.

Silkpay is een winnaar van de LVMH Innovation Award. Het bedrijf werd ook geselecteerd als finalist voor de "Money 20/20" Best Startup en in de "MPE Berlin” Startup Awards. Silkpay won ook de "Best Fintech" awards van Capgemini en BPCE.

Silkpay helpt verkopers om hun klanten de soepelste betalingservaring te bieden. We zijn een getalenteerd en internationaal team, gedreven door één doel: de klantervaring verbeteren en betalingen eenvoudig en veilig maken.