Silkpay accepteert nu handelaren uit Europa, Azië-Pacific en Amerika

 

In het snel evoluerende digitale landschap van vandaag heeft Silkpay consequent betrouwbare en aanpasbare betaaloplossingen geboden die voldoen aan een breed scala aan transactiebehoeften, van betalingen in de winkel tot online betalingen.

We zijn verheugd onze uitbreiding naar meer landen aan te kondigen, waarmee we onze aanwezigheid in 48 landen en regio's over de Amerika's, Azië-Pacific en Europa versterken. Deze uitbreiding is niet alleen een bewijs van onze groei, maar ook een verbintenis om naadloze transactie-ervaringen wereldwijd te vergemakkelijken.

Wat Silkpay biedt: Voorzien in de uiteenlopende behoeften van handelaren

Silkpay ondersteunt een breed scala aan betaalmethoden, waardoor handelaren alles kunnen accepteren van veelgebruikte creditcards zoals Visa en Mastercard tot regiospecifieke opties zoals Amex in de Verenigde Staten en JCB in Japan.

Bovendien helpt Silkpay handelaren bij het integreren van populaire digitale portefeuilles, inclusief Alipay en WeChat Pay, waardoor bedrijven toegang krijgen tot een uitgebreide klantenbasis met uiteenlopende betaalvoorkeuren.

Hoe Silkpay handelaren helpt deze betalingen te accepteren

Voor online platforms: Silkpay vereenvoudigt het integratieproces voor online handelaren door gebruik te maken van API's en handige betaalplugins, wat de snelle adoptie van een breed scala aan betaalmethoden vergemakkelijkt. Deze tools maken de naadloze integratie van wereldwijde creditcards zoals Visa en Mastercard mogelijk, evenals populaire digitale portefeuilles.

De flexibiliteit van Silkpay's API's maakt eenvoudige aanpassing mogelijk, waardoor bedrijven hun betaalopties kunnen afstemmen op de specifieke voorkeuren van hun klantenbasis. Deze aanpasbaarheid zorgt voor een op maat gemaakte en boeiende online winkelervaring. Bovendien kunnen Silkpay's betaalplugins moeiteloos worden geïntegreerd in bestaande e-commerceplatforms, waardoor het eenvoudiger wordt voor handelaren om hun betaalmogelijkheden uit te breiden zonder uitgebreide technische kennis of significante wijzigingen aan hun operationele opzet.

Voor fysieke winkels: Silkpay erkent de unieke uitdagingen waar fysieke retailers mee worden geconfronteerd en biedt drie betaaloplossingen in de winkel om aan deze behoeften te voldoen.

  • POS-terminals: De introductie van PAX POS-terminals betekent een belangrijke vooruitgang in de dienstverlening van Silkpay. Deze oplossing is met name voordelig voor handelaren in belangrijke Europese markten, waaronder Frankrijk, België, Spanje, Italië, Duitsland, Portugal en Nederland.

    POS-terminals stellen handelaren in staat een breed scala aan betaalopties te accepteren, van traditionele creditcards zoals Visa, Mastercard en CB tot een uitgebreid assortiment digitale portefeuilles zoals WeChat Pay, Alipay, Yunshanfu, Kakaopay, Line Pay, Dana, Naver Pay en Gcash. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat handelaren kunnen voldoen aan de betaalvoorkeuren van alle klanten, het transactieproces stroomlijnen en de winkelervaring verbeteren.

  • Mobiele App: Silkpay zal handelaren voorzien van een app die bestaande apparaten van handelaren kan omvormen tot betaalterminals die UnionPay accepteren, wat een handige en kosteneffectieve manier biedt om betaalmethoden uit te breiden zonder significante investeringen in nieuwe hardware.

  • QR-code betalingen: In het kader van de trend naar contactloze betalingen stelt Silkpay klanten in staat zelf te bedienen door een QR-code te scannen, het betalingsbedrag in te voeren en de transactie te voltooien via hun voorkeurs digitale portemonnee. Deze methode stroomlijnt niet alleen het betalingsproces, maar verbetert ook de veiligheid en klanttevredenheid door een aanraakvrije transactieoptie te bieden.

Door Silkpays uitgebreide betaaloplossingen te integreren, waaronder POS-terminals, integratie van mobiele betalingen en QR-code transacties, kunnen handelaren flexibele, veilige en handige betaalopties bieden. Deze aanpak verbetert niet alleen de klantervaring, maar ondersteunt ook bedrijfsgroei door aan te passen aan de evoluerende voorkeuren van consumenten in zowel digitale als fysieke marktplaatsen.

Begrip van het betalingslandschap in de nieuwe markten

In Amerika ziet Brazilië een sterke groei in digitale betaaloplossingen, waarbij diverse betaalmethoden worden omarmd, waaronder creditcards en digitale portemonnees.

In de regio Azië-Pacific valt Japan op door de hoge penetratie van mobiele betalingen, vooral via QR-code-gebaseerde systemen zoals PayPay en Line Pay. Zuid-Korea volgt snel met de adoptie van mobiele betalingen en contactloze kaarten, aangedreven door technologiebewuste consumenten en geavanceerde infrastructuur. Singapore benadrukt cashloze transacties, ondersteund door overheidsinitiatieven en een wijdverbreide acceptatie van digitale betalingen.

Hoe kan Silkpay handelaren helpen in deze nieuwe markten?

Silkpay is toegewijd om handelaren over drie continenten te ondersteunen door meer dan 30 verschillende betaalmethoden te bieden. Dit uitgebreide assortiment aan opties zorgt ervoor dat bedrijven in deze diverse markten gemakkelijk kunnen aanpassen aan de voorkeuren van hun klanten, waardoor groei in een digitale-eerste economie wordt bevorderd. Of het nu gaat om het accepteren van wereldwijde credit- en debitcards zoals Visa, MasterCard, American Express en JCB, of het integreren met toonaangevende digitale portemonnees zoals Alipay en WeChat Pay, Silkpay voorziet handelaren van de noodzakelijke tools om een breed publiek te bedienen.

Door bedrijven in staat te stellen betalingen naadloos te verwerken via de populairste netwerken en mobiele platformen, positioneert Silkpay handelaren in de voorhoede van het digitale handelslandschap. Met Silkpay kunnen bedrijven in Europa, Azië-Pacific en Amerika ervoor zorgen dat ze zijn uitgerust om te voldoen aan de hoge vraag naar veilige en handige betaaloplossingen, waardoor de weg naar succes in de mondiale markt wordt geplaveid.

Voordelen van Silkpays oplossing

Voor handelaren brengt Silkpays uitbreiding veel mogelijkheden met zich mee. Door samen te werken met Silkpay kunnen bedrijven:

  • Een zeer breed publiek bereiken: De diverse betaalopties van Silkpay betekenen dat handelaren gemakkelijk internationale klanten kunnen bedienen, waardoor barrières voor wereldwijde e-commerce worden afgebroken.

  • Klanttevredenheid verbeteren: Het aanbieden van voorkeurslokale betaalmethoden vermindert wrijving in het afrekenproces, wat leidt tot hogere conversieratio's en herhaalde zaken.

  • Silkpays beveiliging en expertise benutten: Met eersteklas beveiligingsprotocollen en een diepgaand begrip van wereldwijde betaaltrends, zorgt Silkpay ervoor dat transacties niet alleen soepel verlopen, maar ook veilig zijn.

  • Profiteren van concurrerende tarieven.

Conclusie

De uitbreiding van Silkpay naar meer landen markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis om wereldwijd handelaren te ondersteunen. Deze strategische zet benadrukt niet alleen onze toewijding aan wereldwijde handel, maar versterkt ook onze visie op een wereld waarin handelaren, ongeacht grootte of locatie, naadloos kunnen verbinden met klanten over de hele wereld.

Bron

https://www.about-payments.com/en/e-commerce-markets/which-online-payment-methods-to-accept-in-canada

https://hyperswitch.io/blog/top-payment-methods-in-canada-you-should-consider-clo8irf6e344021vphoz9jrn5f

https://verifone.cloud/docs/2checkout/Documentation/03Billing-and-payments/Payment-methods/Local-payments-in-Japan-JCB-and-Konbini

https://2c2p.com/blog/singapore-payment-methods

https://inews.hket.com/article/3507669/%E3%80%902023%E5%85%A8%E7%90%83%E6%94%AF%E4%BB%98%E5%A0%B1%E5%91%8A%E3%80%91%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%9B%BB%E5%AD%90%E9%8C%A2%E5%8C%85%E6%94%AF%E4%BB%98%E7%BA%8C%E9%8C%84%E9%A1%AF%E8%91%97%E5%A2%9E%E9%95%B7%E3%80%80%E6%96%99%E6%96%BC2026%E5%B9%B4%E6%88%90%E4%B8%BB%E6%B5%81%E7%B6%B2%E4%B8%8A%E6%94%AF%E4%BB%98%E6%96%B9%E5%BC%8F

<a href="https://www.freepik.com/free-photo/young-happy-couple-home-shopping-while-using-computer-credit-card_26265632.htm#fromView=search&page=3&position=47&uuid=ce15c2bc-7c04-446b-98ba-4e1ba029e505">Image by Drazen Zigic on Freepik</a>

Over de auteur: Silkpay

Silkpay, gevestigd in Parijs, biedt omnichannel en veilige betalingsoplossingen om fysieke winkels en e-commerce in Europa te helpen meer dan 30 van 's werelds meest populaire betaalmethoden te accepteren: Visa, Mastercard, CB, UnionPay, Alipay+, WeChat Pay en Azië- Pacific's belangrijkste e-wallets.

Silkpay is een winnaar van de LVMH Innovation Award. Het bedrijf werd ook geselecteerd als finalist voor de "Money 20/20" Best Startup en in de "MPE Berlin” Startup Awards. Silkpay won ook de "Best Fintech" awards van Capgemini en BPCE.

Silkpay helpt verkopers om hun klanten de soepelste betalingservaring te bieden. We zijn een getalenteerd en internationaal team, gedreven door één doel: de klantervaring verbeteren en betalingen eenvoudig en veilig maken.