Silkpay sluit partnerschap met Market Pay om in-store betalingsoplossingen te bieden aan handelaren

 

In het dynamische landschap van retail- en online transacties heeft Silkpay een strategisch partnerschap aangekondigd met Market Pay, een omnichannel en unified payment platform dat bekend staat om zijn uitgebreide oplossingen. Deze samenwerking richt zich op het bieden van in-store betalingsoplossingen aan Europese handelaren in Frankrijk, België, Spanje, Italië, Duitsland, Portugal en Nederland met PAX Payment POS-terminals, met als doel hun vermogen om Visa, Mastercard, CB Alipay, WeChat Pay en UnionPay Yunshanfu-betalingen efficiënt te accepteren te verbeteren.

Over Market Pay

Market Pay onderscheidt zich als een van de leiders in de sector van betaaloplossingen, met het beheer van een indrukwekkende portefeuille die het verwerken van meer dan 2,4 miljard transacties en het beheren van 160.000 terminals omvat. Afkomstig uit de retailindustrie, is Market Pay toegewijd aan het ontwikkelen van op maat gemaakte betalingsoplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van haar klanten. Haar aanpak wordt gekenmerkt door een sterke nadruk op innovatie, het verbeteren van klantbelevingen en het verbeteren van operationele efficiënties.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en het aanbieden van gepersonaliseerde ondersteuning, heeft Market Pay zich gevestigd als een vertrouwde partner voor bedrijven die hun betalingsprocessen willen optimaliseren.

De essentie van dit partnerschap

Het strategische partnerschap tussen Silkpay en Market Pay is gebaseerd op het gemeenschappelijke doel om het betalingsprocessen landschap voor Europese handelaren te verfijnen.

Dit partnerschap is cruciaal voor handelaren die hun betalingsmogelijkheden willen diversifiëren. Door Chinese betaalmethoden zoals Alipay, WeChat Pay en UnionPay Yunshanfu via Silkpay op te nemen, evenals Visa, Mastercard en CB-betalingsmethoden die worden geleverd door Market Pay, kunnen ze hun aantrekkingskracht vergroten naar een breder klantenbestand. Door deze betaalmethoden te integreren, streven Silkpay en Market Pay ernaar het betalingsacceptatieproces te vereenvoudigen, zodat handelaren goed zijn uitgerust om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse wereldwijde shopper.

Voordelen van de samenwerking

Voor Silkpay

De samenwerking met Market Pay, gekenmerkt door de integratie van de Pay On Site-oplossing met PAX-terminals, verbetert aanzienlijk de serviceaanbiedingen van Silkpay, ondanks de bestaande mogelijkheden van Silkpay om handelaren te ondersteunen bij het accepteren van Alipay, WeChat Pay, Visa, Mastercard en CB-betalingen. Deze samenwerking stelt de klanten van Silkpay in staat om te voldoen aan een divers scala aan klantvoorkeuren voor betalingen.

De toevoeging van PAX POS-terminals die zowel e-wallets als kaarten accepteren aan het portfolio van Silkpay bevestigt niet alleen haar toewijding om geavanceerde technologie te benutten voor betalingsverwerking, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor ondersteuning en groei van handelaren.

Deze strategische zet is een indicatie van de proactieve benadering van Silkpay om te reageren op de evoluerende behoeften van de digitale economie. Deze zet stelt Silkpay in staat een uitgebreider en effectiever portfolio van betalingsoplossingen aan te bieden aan haar handelaren, waarbij de acceptatie van een breder scala aan betalingstypen, met name Visa, Mastercard en CB, wordt vergemakkelijkt.

Deze toevoeging consolideert niet alleen de marktpositie van Silkpay, maar weerspiegelt ook haar toewijding om technologie te gebruiken voor het stroomlijnen van betalingstransacties en het ondersteunen van de groei van handelaren. De samenwerking is een stap voorwaarts in de missie van Silkpay om handelaren te helpen zich aan te passen aan de eisen van de digitale economie, waarbij hun operationele efficiëntie en klantenbereik worden verbeterd.

Voor handelaren

Voor handelaren zijn de voordelen van deze samenwerking talrijk. De beschikbaarheid van Pax Payment-terminals via Silkpay stelt hen in staat om een breder scala aan betalingsmethoden te accommoderen. Deze inclusiviteit is cruciaal voor het aantrekken en behouden van een divers klantenbestand, met name in een mondiale markt waar betalingsvoorkeuren sterk kunnen verschillen.

Bovendien zorgt de toewijding van Silkpay om ondersteuning te bieden ervoor dat handelaren deze terminals soepel in hun bestaande systemen kunnen integreren, waardoor operationele verstoringen worden geminimaliseerd en het volledige potentieel van geavanceerde betalingstechnologie wordt benut. Deze ondersteuning omvat technische assistentie en begeleiding bij het optimaliseren van het betalingsproces, waardoor handelaren hun klantenservice kunnen verbeteren en mogelijk de verkoop kunnen verhogen door een verbeterde betalingsflexibiliteit.

Door zich te richten op het bieden van praktische oplossingen, heeft deze samenwerking tussen Silkpay en Market Pay duidelijk tot doel handelaren te voorzien van de tools die nodig zijn voor groei in een competitieve en voortdurend veranderende markt. Door de introductie van PAX-terminals via Market Pay Pay On Site-oplossing, biedt Silkpay een tastbare manier voor handelaren om hun betalingsmogelijkheden uit te breiden, waarbij de nadruk ligt op Visa, Mastercard en CB-acceptatie. Deze strategische zet is erop gericht om de mogelijkheden van handelaren om een wereldwijd publiek te bedienen aanzienlijk te beïnvloeden, waarbij een gestroomlijnde, efficiënte en inclusieve betalingservaring wordt geboden voor klanten wereldwijd.

Conclusie

De samenwerking tussen Silkpay en Market Pay, gedreven door de Pay On Site-oplossing van Market Pay in combinatie met de levering van Pax Payment-terminals, vertegenwoordigt een praktische stap voorwaarts in het verbeteren van het scala aan betalingsopties die beschikbaar zijn voor handelaren. Deze samenwerking sluit aan bij de lopende inspanningen om efficiënte en veilige betalingsoplossingen te bieden, die voldoen aan de uiteenlopende eisen van een wereldwijd klantenbestand.

Dit initiatief draagt ​​belangrijk bij aan het bestaande landschap door handelaren een toegankelijke manier te bieden om Visa, Mastercard en CB-betalingen te accepteren. Naarmate de retail- en e-commercesectoren blijven evolueren, spelen partnerschappen zoals deze een cruciale rol bij het ondersteunen van handelaren bij de aanpassing aan digitale ontwikkelingen, wat uiteindelijk ten goede komt aan een breder spectrum van consumenten en bedrijven.

Over de auteur: Silkpay

Silkpay, gevestigd in Parijs, biedt omnichannel en veilige betalingsoplossingen om fysieke winkels en e-commerce in Europa te helpen meer dan 30 van 's werelds meest populaire betaalmethoden te accepteren: Visa, Mastercard, CB, UnionPay, Alipay+, WeChat Pay en Azië- Pacific's belangrijkste e-wallets.

Silkpay is een winnaar van de LVMH Innovation Award. Het bedrijf werd ook geselecteerd als finalist voor de "Money 20/20" Best Startup en in de "MPE Berlin” Startup Awards. Silkpay won ook de "Best Fintech" awards van Capgemini en BPCE.

Silkpay helpt verkopers om hun klanten de soepelste betalingservaring te bieden. We zijn een getalenteerd en internationaal team, gedreven door één doel: de klantervaring verbeteren en betalingen eenvoudig en veilig maken.